Gastenboek

Familie Frima uit Amersfoort (krokusvakantie 2007):
"Wat hebben wij een fijne vakantie gehad!!!! Wat een compleet chalet op een prachtige locatie. Wij willen graag volgend jaar weer..."


Echtpaar Van Kan uit Bunnik (maart 2007):
"Wat een prachtig huis. Dit is het meest luxe appartement dat we ooit gehad hebben. Het is ons dus prima bevallen."


Familie Casteleijn uit Krimpen a/d IJssel (herfstvakantie 2007):
"We zijn weer heelhuids thuis na een hele fijn week. Ten eerste was het weer prachtig. 's Nachts vroor het 2 graden en overdag was het een strak blauwe lucht. Zelfs zo lekker, dat we vanaf 11.00 - 16.00 buiten op het balkon konden zitten. Wel aan de zijkant uit de wind.

Genoten van het uitzicht. Het huis is een fantastisch huis. Erg comfortabel en praktisch. Het is natuurlijk allemaal nieuw, wat wil je dan nog meer. De haard is trouwens heerlijk. Het ging goed met stoken.

Het huis was voor zo'n grote groep personen erg fijn, voldoende ruimte. Fijn was ook bijvoorbeeld zo'n grote garderobe. 14 jassen en 14 paar schoenen kon je zo gemakkelijk kwijt. In onze situatie was het ook geweldig dat onze ouders in het appartement konden. Ook zij vonden het heerlijk. Als ze even apart wilden zijn kon dit. Ze hadden hun eigen onderkomen, douche en toilet enz."Familie Willems uit Helmond (november 2007):
Bij aankomst: "Geweldig!!! Ik kan en zal het nu al iedereen aanraden.. wat een rust"

Na thuiskomst: "We zijn weer veilig terug in Helmond en hebben een heerlijke week achter de rug. De sneeuw tijdens de laatste dagen was uiteraard een extra cadeautje! We hebben een prima tijd gehad in het erg complete huisje, onze complimenten! "Familie Alblas uit Bronnergeveen (Januari 2008):
"Wat hebben wij genoten van jullie mooie, plezierige en comfortabel huis. Het was een heel groot genoegen om er te wezen ook vanwege de grote ruimte die het bood en de verschillende terugtrekplekjes. Ook al hadden we nog maar één wens (dat het huis op de piste lag) was het de moeite waard om er voor te rijden en met de gondel naar boven te gaan om te kunnen skien. We hebben genoten van de complete keuken met alles erop en erin en eraan. Ik (Geertje) en een paar jongens van mij houden van koken en hebben met veel plezier dit een paar keer kunnen doen. Ik had zelf bakblikken meegenomen maar dat was dus ook niet nodig. De sauna was heerlijk na het skiën en de warme spekkachel een behagelijke element in de kamer. We voelden erg happy met alles wat het huis bood. De kleinkinderen ontdekten de DVD's en de spelletjes boven in de kast. Nog méér superlatieven en jullie vallen flauw! Zonder dollen het is een geweldig huis."


Familie Bruijns uit Goirle (februari 2008):
"Wat hebben wij genoten van het huis, precies zoals het was beschreven. Alles ook in perfecte staat, optimale apparatuur en van alle gemakken voorzien. Het huis is zo goed ingericht, dat iedereen zichzelf kon zijn. De keuken was perfect, want wij houden van koken en het was er heerlijk toeven. Soms zaten er een paar in de keuken met een glaasje wijn als de anderen aan het koken waren. Ook van de sauna en de badkamers werd gretig gebruik gemaakt, super en erg luxe. De kleinkinderen hadden het geluk dat er voldoende speelgoed en videootjes waren. Iedereen had zo zijn eigen plekje, lekker lezen bij de openhaard, kaarten aan de grote tafel of genieten van het reusachtig mooie uitzicht. Het enige kleine minpuntje was ,dat wij met de auto naar de piste moesten, maar het huis compenseerde alles. Daarnaast hadden wij het geluk dat we geen wolk hebben gezien. Het skigebied was erg groot, dus de hele dag konden wij alleen maar genieten. Het weer speelde ook een grote rol, alleen maar zon. Lieve familie Wittkampf het was een geweldig huis en wie weet tot volgend jaar."


mw Bertin uit Frankrijk (februari 2008):
"We had a lovely time at your place! It's was fantastic: your chalet is beautifull and the apartment very cosy! Our children enjoyed skiing, the weather was sunny all the week and we were sad to leave. We hope to stay again next year!"